Gloednieuw ecologisch vakantiehuis Ardennen voor max 12 personen.
Reserveer nu en geniet van de absolute rust en onze vele troeven.
STRAKKE NIEUWBOUW
UNIEK IN DE ARDENNEN

Met zijn vele glaspartijen leeft dit gebouw volledig uit op de omliggende natuur. Door gebruik van athentieke materialen zoals hout en leisteen past het perfect in het typische Ardeense landschap.

ADEMBENEMEND UITZICHT
KOM HELEMAAL TOT RUST

Het huis is gelegen in een doodlopende straat en volledig zuid-west georiënteerd met magnifiek zicht op het natuurgebied van les deux Ourthes

ECOLOGISCH
BEHOUD VAN DE NATUUR

In ons energiezuinige huis met verluchtingssysteem type D zijn er ecologische materialen zoals leem, hout, leisteen en houtvezelisolatie gebruikt. Ecologische technieken zoals warmtepomp, ecologisch waterzuiveringssysteem en regenwaterrecuperatie werden toegepast.

LUXUEUS
VERWENNERIJ

Elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet. Wifi, digitale tv en een prachtige sauna met tevens zicht op het omliggende natuurgebied zijn extra troeven. Er werden zeer hoogwaardige materialen gebruikt zoals eikenhouten vloeren, volledige leembepleistering, reuzengrote keramische tegels in de douches enz…

LOCATIE / ADRES
ADRES NISRAMONT 45 L 6983 ORTHO

Komende van Brussel en de N4 : 300m voorbij de kerk straatje rechtsin en na 300m het voorlaatste huis op de rechterkant.

komende van Luik en de E25 : 100m na het hoogste punt van de beklimming en dus 300m VOOR de kerk straatje naar Links en na 300m het voorlaatste huis op de rechterkant.

Het adembenemend zicht op het beschermd natuurgebied van les deux Ourthes. De villa is gelegen in een zeer rustige omgeving en doodlopende straat. Vanaf het huis beginnen verschillende wandel- en mountainbikeroutes. Bijvoorbeeld: een boswandeling naar en rond de stuwdam van Nisramont. Daar kunt u ook kajakken op de Ourthe

WIE ZIJN WIJ
WIM – KRISTEL – ZSOFI – MILA – LARS

Gastvrouw en -heer Kristel en Wim ontvangen u graag in hun gloednieuwe vakantiehuis in één van de prachtigste streken van de Belgische Ardennen.

Kristel is van opleiding architect en kok en Wim leidt een eigen bedrijf www.sportevents.be waarmee hij tal van succesvolle triathlon- en trailwedstrijden organiseert. Samen realiseerden ze in de Ardennen hun droom : een zeer eigentijds en gezellige vakantiewoning die geen enkele ardennenliefhebber onberoerd laat.

De eigenaars wonen samen met hun drie kleine kindjes Mila en Zsofi en Lars in een van het vakantiehuis volledig afgesloten gedeelte van de woning. Met hun gastvrijheid ontvangen ze u graag bij intrek en met hun achtergrond kan je bij hen altijd terecht voor informatie voor een leuk wandel-, MTB- of trailparcours.

BESCHRIJVING

FACILITEITEN
SLAPENKAMERS
IN ALLE RUST EN COMFORT

Er zijn 5 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Alle bedden zijn boxspringbedden en zijn van uitstekende hotelkwaliteit. De bedden zijn steeds bij aankomst volledig opgemaakt en voorzien van wit linnen van hoogwaardige kwaliteit. Alle slaapkamers hebben een eikenhoutenvloer en een hoogwaardige lemen muurbezetting die de vochtregulatie in de slaapkamer optimaal houdt.
Er zijn op de eerste verdieping 3 tweepersoonsslaapkamers. Deze hebben een eigen terras en adembenemend zicht op het natuurgebied van Les Deux Ourthes. Deze kamers hebben elk een afzonderlijke badkamer met douche, lavabo en toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 ruimere slaapkamers met een echt cocoonkarakter, telkens voor 3 personen en een eigen badkamer. Tussen de 2 kamers bevindt zich nog een extra zithoek met het toilet.

LEEFRUIMTES
ALLE LUXE IS AANWEZIG

In de living is een moderne open haard aanwezig op een sokkel waar het hout is opgeborgen. Daarond is een gezellige zithoek voorzien met moderne modulaire fauteuils. Er is een grote moderne tafel aanwezig die speciaal voor het huis werd ontworpen en waar er ruim plaats is voor 12 personen. Er is ook een babystoel aanwezig. Boven op de tweede verdieping is er nog een extra zithoek aanwezig met dezelfde modulaire fauteuils. Er is een open keuken met alle nodige comfort : een combi oven/microgolf, vaatwasser, keramische kookplaat, grote ijskast met diepvriesvak, 2 koffiezetmachines (1 gewone en 1 Nespresso), waterkoker en een uitgebreid assortiment keukengereedschap dat elke keer wordt nagekeken zodat alles compleet blijft voor al onze huurders. De keuken kan afgeschermd worden met een automatisch scherm indien deze visueel verborgen wenst te worden. Als het mooi weer is kan er ook gegeten worden op onze grote buitentafel onder ons overdekt terras of open terras en er zijn ook loungefauteuils aanwezig om een gezellige buitenliving te maken, of wat denkt u van de zitput rond een gezellig vuurtje?

OMGEVING – TERRAS – TUIN
BEHOUD VAN DE NATUUR

Living en keuken leven uit op een groot terras waar ook een grote moderne BBQ aanwezig is. Een gedeelte van het terras is overdekt zodat u ook nog bij lichte regen of felle zon van de buitenlucht kan genieten. Er is een grote moderne buiteneettafel aanwezig en ook loungefauteuils voor een gezellige buitenliving.
Er is in het terras ook een zitput voorzien waar er gezellig kan samengezeten worden rond een “romantisch” vuurtje. Op de eerste verdieping is er nog een groot doorlopend terras en ook voor de sauna is er op het diepstgelegen punt van het terrein een terras voorzien met enkele fauteuils waar er afgekoeld kan worden. Er is een ruime tuin aanwezig waar er door jong en oud nog beter van de natuur kan worden genoten. Voor de kinderen is er een trampoline en een speelhuisje met dubbele schommel plus een babyschommel aanwezig. De parking vooraan het huis biedt ruim parkeerplaats voor een zevental auto’s. Indien er meer auto’s zijn er nog andere parkeermogelijkheden.

SAUNA
MET ADEMBENEMEND UITZICHT

De sauna is gelegen op het diepste punt van het terrein en bereikbaar via buiten omdat wij er zoals bij onze Noorse specialisten erin geloven dat dit ook deels een buitengebeuren is. Deze mooie, speciaal voor het huis ontworpen sauna met zicht op het natuurgebied van Les Deux Ourthes is opgetrokken in hoogwaardig hout en heeft deels een glazen wand voor een nog groter ruimtegevoel. De sauna is uitgerust met een moderne kachel met touchscreen. Er is er ook een douche en een toilet aanwezig. Buiten op het terras voor de sauna zijn er zetels aanwezig om af te koelen

FOTO GALLERIJ

VAKANTIEHUIS NISRAMONT.BE

Bekijk de  foto’s

NISRAMONT(.BE) IN CIJFERTJES

800

Aantal meters in vogelvlucht tot het stuwmeer

410

De hoogteligging in meters uitgedrukt van Nisramont

100

aantal permanente inwoners van Nisramont

90%

Bezettingsgraad tijdens de weekends in 2018

30

aantal kilometer tot het Groothertogdom Lux

14

aantal kilometer tot de brouwerij van Achouffe

HUURPRIJZEN
VAKANTIEHUIS NISRAMONT.BE

MIDWEEK

895 euro

Maandag 17u tem vrijdag 10u
inclusief bedlinnen!

Tarief Hoogseizoen : 1095€

 

WEEK

1495 euro

Vrijdag 17u tem vrijdag 10u
inclusief bedlinnen!

Tarief hoogseizoen : 1595€

 

WEEKEND

1095 euro

Vrijdag 17u tem maandag 10u
inclusief bedlinnen!

Tarief hoogseizoen : 1295€

 

Extra informatie tarieven en periodes

Hoogseizoen zijn alle Belgische schoolvakanties en feestdagen.  Laagseizoen zijn de andere periodes.

Voor de Kerstvakantie hanteren we speciale tarieven: 1995€ van ma 20 tem 27 dec 2020 en van 27dec 2020 tem 3 jan 2021.  Gelieve ons hiervoor te contacteren op info@nisramont.be of 0498 49 36 94.

Vertrek- en aankomsttijden :
Midweek : aankomst maandag vanaf 17h, vertrek ten laatste vrijdag  om 10h.
Week : aankomst vrijdag vanaf 17h, vertrek ten laatste vrijdag om 10h.
Weekend : aankomst vrijdag vanaf 17h, vertrek ten laatste maandag om 10h.
Deze tijden dienen gerespecteerd te worden vermits de tijd tussen 10h en 17h steeds nodig is om het huis perfect terug in orde te maken voor de mensen die voor of na u komen.

50% van het verhuurbedrag dient betaald te worden bij reservatie.  Het resterende bedrag dient betaald te worden ten laatste 6 weken voor intrek van de woning.

Borgsom : 500€ dient  samen met het resterende bedrag 6 weken voor aankomst overgeschreven worden.
Deze wordt na aftrek verbruik 15 dagen na de huurperiode teruggestort.

Kuiskosten : 95€ dat tevens samen met het resterende bedrag worden overgeschreven.  Deze staat los van en dient bovenop de borg betaald te worden.

Bedlinnen : inclusief
Badlinnen en keukenlinnen : zelf mee te brengen
WIFI (draadloos internet) en digitale TV : inbegrepen
Hout voor open haard : naar verbruik (10€ per vak hout)
Elektriciteit  en water: naar verbruik ( 0,25 euro per Kwu en 4 euro per 1m3 water)
Toeristenbelasting (die wij verplicht dienen aan te rekenen) : € 1 /persoon/nachtAfvalkosten : inbegrepen

Huisdieren: niet toegelaten
Roken : niet toegelaten

KALENDER / BESCHIKBAARHEID
VAKANTIEHUIS NISRAMONT.BE

In onze online kalender kunt U verschillende tarieven bekijken door met uw muis over de kalender navigeren. Er verschijnt dan een pop-up met de juiste prijzen en mogelijkheden. Klik op “more info” en vul het boekingsformulier in. Binnen de 24u krijgt U via mail een bevestigingsdocument toegestuurd. Tenslotte schrijft U binnen de 5 dagen het juiste bedrag over. Gelieve bij de “opmerkingen” het soort vakantie op te geven ( vb Familievakantie, trainingsstage triatlon, fietsweekend vrienden,..)

Indien u hiermee problemen ondervindt, kan u ons steeds contacteren op info@nisramont.be of 0498 49 36 94 (Kristel).

Bij elke reservatie wordt er automatisch akkoord gegaan met volgende boekings- en annuleringsvoorwaarden